Camping Anderegg in Bruyères

Een charme camping voor de rust en natuurliefhebber, gelegen aan de voet van de hoge venen en op wandelafstand van het meer van Robertville.

Onze camping richt zich tot de rustzoekers, de natuurliefhebbers en de sportieve kampeerder. Met tal van wandel-, fiets- en mountainbike mogelijkheden vanuit de camping is dit een plek bij uitstek voor de liefhebber van een sportieve vakantie of een vakantie om helemaal tot rust te komen in de bossen, tussen mooie landschappen en aan het meer van Robertville.

Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor de cultuurliefhebber zoals het middeleeuws stadje Monschau, winkelen in het bloemenstadje Malmedy, bezoek aan diverse grotten, dierentuinen en pretparken behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de bourgoundiër zijn er ook tal van goede restaurants en ook een aanrader is een bezoek aan de brouwerij van Bellevaux.

De toeristische kampeerplaatsen liggen aan de rand van de bossen en onze uitzichtplaatsen hebben zicht op de velden die in de lente vol mooie bloemen staan. Voor de liefhebbers van kabbelende beekjes hebben we ook een aantal kampeerplaatsen die aan het beekje gelegen zijn hierin kunnen kinderen fijn spelen en dammetjes bouwen.

Na een dagje wandelen of fietsen kan u uitrusten in onze recreatieruimte die we ook wel graag onze huiskamer noemen. In onze huiskamer vindt u een zithoek met televisie, informatifolders, boeken, tijdschriften, gezelschapsspellen, speelgoed en een speelhoek voor de kinderen. Er is ook een klein keukentje met afwasbak, microgolfoven, koelkast, servicegoed, glazen, bestek en koffie-en theefaciliteiten. Zo moet u  bij regenweer niet buiten in de tent blijven maar kan u lekker warm binnen eten en gezellig samen zitten. Dit alles in een losse en huiselijke sfeer zonder enige verplichting.

Onze campingwinkel is het hele seizoen geopend, hier vindt u oa. streekbieren, ijsjes,houdbare levensmiddelen, kampeerartikelen, wandel- en fiestkaarten en een klein assortiment speelgoed. Tijdens de schoolvakanties kan u bij ons brood en gebak bestellen.Deze worden bezorgd door de plaatstelijk bakker.

De kinderen kunnen zich uitleven op onze speeltuin en op het sportveld.

Bij dit alles hoort ook een schoon en modern sanitair met individuele douches, familiedouche, baby badkamer, toiletten, kindertoiletten, wascabines, industriële wasmachine en droger, centrifuge en een droogruimte voor natte kleding en schoenen. Onze toiletten zijn voorzien van toiletpapier, handzeep en drogers.

Honden zijn bij ons van harte welkom!