Camping Anderegg in Bruyères

Een gezellige en charmante camping gelegen aan het schilderachtige beekje de Poncé in het hartje van de Belgische Ardennen

De camping is gelegen aan de rand van het bos in Bruyères. Bruyères is een klein dorpje gelegen tussen Robertville en Malmédy.

Geniet van de prachtige natuur van de Ardennen. Vanuit onze camping leidt het schilderachtige beekje de Poncé u langs prachtige wandelingen door de bossen, langs het meer van Robertville en naar schilderachtige dorpjes en prachtige uitzichten.

Breng een bezoekje aan het prachtige kasteel van Reinhardstein, de brouwerij van Bellevaux of de waterval van Bayehon.

De kinderen kunnen zich onder andere uitleven in Plopsacoo, de binnenspeeltuin Maredindoor of het safaripark Monde Sauvage.

Of geniet van een gezellig middagje winkelen in het mooie stadje Malmedy of net over de grens in het Duitse Monschau.

 Honden zijn bij ons van harte welkom!

 

Wij, Lesley en Peter nodigen jullie uit om te komen genieten van de prachtige natuur rondom het meer van Robertville en aan de voet van de Hoge venen. En waar kan dat beter dan in een mooie kleinschalige camping. Voorzien van modern sanitair, een gezellige huiskamer voor de gasten, een petanquebaan en speeltuin voor de kinderen.  Mooie uitzichten en een beekje waar de kinderen en honden heerlijk in kunnen spelen maken het decor af. Wij staan er niet alleen voor en worden geholpen door onze (schoon)ouders, namelijk Willy en Edith. Zij staan ook steeds klaar om jullie een aangename vakantie te bezorgen.

 

Naast deze camping hebben Lesley en Peter ook een vakantiewoning voor jullie beschikbaar in het mooie landschap van het limburgse Haspengouw, gelegen in Hasselt. Deze is geschikt voor 2 tot 4 personen en van alle comfort voorzien, zelfs met een tuin van 5 are enkel en alleen voor hun gasten. De website is nog onder constructie maar voor meer info kunnen jullie alvast kijken op onze facebookpagina https://www.facebook.com/vakantiewoningdebloesem/ of ons rechtstreeks contacteren.