Camping Anderegg in Bruyères

De ideale charmecamping voor de natuurliefhebbers, sportieve kampeerder of kampeerder die er graag op uit gaat met zijn hond! Gelegen aan de voet van de hoge venen en op wandelafstand van het meer van Robertville op een hoogte van 535 meter!

 

Onze camping is zeer uitnodigend voor de kampeerder die niet van de grote drukte houdt maar graag tot rust komt op een kleinschalige camping met tal van wandel-, fiets- en mountainbike mogelijkheden.

Maar ook voor gezinnen met (kleinere) kinderen is er genoeg te beleven denk maar aan onze Splinternieuwe speeltuin (april 2019)  en voor de kleinste gasten de kleuterspeeltuin met wipkipjes, glijbaan, schommel en de recreatieruimte met keuken, tv, speelhoek en gezelschapsspellen.

Vanuit de camping vertrekken verschillende wandel-en mountainbike routes, ook de fietsers komen aan hun trekken met onder andere het nabijgelegen startpunten van de Ravelroutes op nog geen 4 km vanuit de camping.  

Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor de cultuurliefhebber zoals het middeleeuws stadje Monschau, winkelen in het bloemenstadje Malmedy, bezoek aan diverse grotten, dierentuinen en pretparken behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de bourgoundiër zijn er ook tal van goede restaurants en ook een aanrader is een bezoek aan de brouwerij van Peak, Bellevaux en La Chouffe.

De toeristische kampeerplaatsen liggen aan de rand van de bossen en onze uitzichtplaatsen hebben zicht op de velden die in de lente vol mooie bloemen staan. Voor de liefhebbers van kabbelende beekjes hebben we ook een aantal kampeerplaatsen die aan het beekje gelegen zijn hierin kunnen kinderen fijn spelen en dammetjes bouwen.

Op onze camping zijn honden van harte welkom en kunnen hond en baas genieten van het prachtige bos wat vertrekt vanaf onze camping en leidt naar tal van mooie wandelingen onder andere naar het meer van Robertville op slechts 20 minuutjes stappen om daar samen te genieten van zon en water. Ook de mooie route naar het Kasteel van Rheinardstein met onderweg de hoogste waterval van Belgie en de Barrage mag zeker niet ontbreken. Vergeet zeker ook niet de Hoge venen te verkennen met zijn prachtige landschappen en vergezichten. Kortom uren wandelplezier gegarandeerd!!

Bij aankomst ontvangt u van ons alvast een paar mooie wandelroutes!

 

Onze camping is geopend van 29 maart 2019 tot 29 september 2019 

en van 3 april 2020 tot 4 oktober 2020

 

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze camping!

 

Groetjes

Lesley en Peter 

& Ouders Willy en Edith