contactgegevens:

Adres en telefoonnummer:

Camping Anderegg
Bruyères 4
B-4950 Waimes

België

Wegens de grote drukte op dit moment vragen we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van ons online reserveringsysteem www.campinganderegg.be/nl/reserveren of het contactformulier hieronder,  is dat niet mogelijk voor u dan kan u ons bereiken op Tel 0032 80679393. Omdat wij zonder personeel werken en tussendoor onze gasten bedienen en onderhoud op het terrein doen is het niet altijd mogelijk om uw oproep aan te nemen vandaar de voorkeur tot een mailtje, alvast bedankt.

Op onze website hebben we een heel handige tool die volledig up to date is naar beschikbaarheid, deze vind u hier via deze link Reserveren heeft u opmerkingen of  vragen bij uw reservering dan kan u dat vermelden bij het veld opmerkingen, hier wordt zeker aandacht aan besteedt en waar nodig op geantwoord.

Denk eraan dat u uw emailadres correct noteert op het contactformulier anders is het voor ons onmogelijk om uw mail te beantwoorden, bedankt!

Ontvangt u van ons geen reactie op uw mail of reserveringbevestiging dan is er hoogstwaarschijnijk wat misgelopen in het mailverkeer, gelieve het even opnieuw te proberen of ons te contacteren.

Bedankt voor uw begrip. 

Groetjes Lesley en Peter

 

Wegwijzer:

GPS-coördinaten:

WayPoint Camping Anderegg 50°26'21.00 N en 006°07'05.97 O

Let op: door verschillende kampeerders is opgemerkt dat indien u het adres van de camping ingeeft in uw GPS, u NIET altijd hier uitkomt. Lees daarom voor vertrek aandachtig de tips bovenaan het hoofdstuk "Routebeschrijving".

 

Contact

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.