Camping Anderegg  

Onze camping is geopend van 1 april 2022 tot 30 september 2022

De ideale charmecamping voor de natuurliefhebbers, sportieve kampeerder of kampeerder die er graag op uit gaat met zijn hond! Gelegen aan de voet van de hoge venen en op wandelafstand van het meer van Robertville op een hoogte van 535m.

Onze camping is zeer uitnodigend voor de kampeerder die van rust , wandelen en fietsen houdt,. Maar ook voor gezinnen met (kleinere) kinderen is er genoeg te beleven denk maar aan onze nieuwe speeltuin (april 2019)  en de recreatieruimte met keuken, tv, speelhoek en gezelschapsspellen.

Vanuit de camping vertrekken verschillende wandel-en mountainbike routes, ook de fietsers komen aan hun trekken met onder andere de nabijgelegen startpunten van de Ravelroutes en Vennbanen op nog geen 3 km vanuit de camping.  

Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor de cultuurliefhebber zoals het middeleeuws stadje Monschau, winkelen in het bloemenstadje Malmedy, bezoek aan diverse grotten, dierentuinen en pretparken behoort ook tot de mogelijkheden. Voor de bourgoundiër zijn er ook tal van goede restaurants en ook een aanrader is een bezoek aan de brouwerij van Peak, Bellevaux en La Chouffe.

De toeristische kampeerplaatsen liggen aan de rand van de bossen en onze uitzichtplaatsen hebben zicht op de velden die in de lente vol mooie bloemen staan. Voor de liefhebbers van kabbelende beekjes hebben we ook een aantal kampeerplaatsen die aan het beekje gelegen zijn hierin kunnen kinderen fijn spelen en dammetjes bouwen.

Op onze camping zijn honden van harte welkom en kunnen hond en baas genieten van het prachtige bos wat vertrekt vanaf onze camping en leidt naar tal van mooie wandelingen oa. naar het meer van Robertville op slechts 20 minuutjes stappen om daar samen te genieten van zon en water. Ook de mooie route naar het Kasteel van Reinhardstein met onderweg de hoogste waterval van Belgie en de Barrage mag zeker niet ontbreken. Vergeet zeker ook niet de Hoge venen te verkennen met zijn prachtige landschappen en vergezichten. Kortom uren wandelplezier gegarandeerd!!

Bij aankomst ontvangt u van ons alvast een paar mooie wandelroutes!

 U kan voor de nog beschikbare periodes onze kalender raadplegen onder het menu Reserveren