Faciliteiten op de camping 

 

Receptie met campingwinkel

Onze campingwinkel is dagelijks geopend, hier vindt u regionale bieren, wijnen, voedingswaren, afhaalmaaltijden, ijsjes, wandelkaarten en verzorgingsproducten. Het hele seizoen kan u dagelijks vers broodjes bestellen voor het ontbijt, gemaakt door de lokale bakker. Bestellen kan eenvoudig in ons winkeltje of nog handiger vanuit uw kampeerplaats via onze app, in deze app vindt u ook alle toeristische informatie terug en de plaatselijke winkels en evenementen.

Recreatieruimte met terras

Sinds 2021 bieden we u een volledig vernieuwde recreatieruimte aan, met drankautomaat voor frisdranken en snoep en een koffieautomaat waar u zowel koffie, thee, chocolademelk en soep kan verkrijgen. Er is ook een keuken met microgolfoven en koelkast en diepvries ter beschikking waar onze gasten vrij gebruik van kunnen maken. De ruimte is elke dag open van 8u tot 22u.

In de recreatieruimte kan u televisiekijken, gezelschapsspelletjes spelen, boeken lezen en ondertussen kunnen de kleinste spelen in de speelhoek of een mooie tekening maken. Al deze spulletjes liggen ter beschikking in de recreatieruimte.

Inspiratie nodig voor een daguitstap, hier vind u al de folders en tips over de regio, toch nog vragen kom dan even naar de receptie dan helpen we u graag verder.

Vanaf 2022 werken we met een automatische incheckzuil deze vindt u in de recreatieruimte. Hierdoor kan u nog vlotter inchecken en uitchecken en behoren de toegangsbadges tot het verleden. U kan vervolgens binnen- en buitenrijden met de nummerplaat-herkenning. Bij reservatie is het dus belangrijk om uw nummerplaat vooraf door te geven zodat u vlot kan aanreizen.

 

Gratis wifi op de camping

verbeterd netwerk en toegankelijk vanaf uw kampeerplaats.

 

Speeltuin en speelbeekje

De grote speelweide is vanaf april 2019 volledig vernieuwd met tal van toffe speeltoestellen zoals een familieschommel, klimrek met glijbaan, wip, vijfhoeks bandenschommel, vogelnestschommel, peuterschommel verder is er een voetbalveld, pingpongtafel en een picknicktafel

 Bij de picknickplek is er ook een speelbeekje waar kinderen en honden zich heerlijk in kunnen verfrissen!

 

Jeux de boules 

Als de kinderen spelen op de speeltuin kunnen de ouders gezellig op het terras zitten en een partijtje Jeu de boules spelen!

 

Sanitair

Een modern douchegebouw en toiletgebouw voorzien van alle gemakken inclusief  toiletpapier, handzeep en toiletbrilreiniger:

 • Nieuwe verwarmingsketels en boilers zodat onze gasten altijd ruim voldoende en lekker warm water hebben

 • Verwarmd sanitair 

 • Een familiedouche 

 • 1 individuele wascabine met warm en koud water en een föhn bij de damesdouches

 • Een 2-persoons wascabine met warm/koud water en een föhn 

 • Droogruimte, bent u in een regenbui terechtgekomen en zijn uw schoenen/jassen nat? Geen probleem, u kunt ze in deze extra verwarmde en geventileerde ruimte kwijt zodat u deze natte spullen niet in uw tent/caravan hoeft te drogen. (Het is niet toegestaan om grondzeilen/tenten etc. in deze ruimte te laten drogen.) 

 • 5 afwasbakken met warm water buiten

 • 2 afwasbakken met warm water binnen

 • Centrifuge

 • Industriële wasmachine (automatische toevoeging van wasmiddel)

 • Industriële droogkast

 • Automaat voor de aankoop van douchemunten 24u/24u

 • Recent vernieuwde sanitaire installatie met lekker warme douches met voldoende druk op het water

 • Er is een chemisch toilet voorzien, maar houdt u er rekening mee dat er geen loosput is voor campers. U kan wel in aan het station van Malmedy 6km de camper boven de loosput van de camperplaats rijdenhttps://www.campercontact.com/nl/belgie/luik--liege/malmedy/116/parking-malmedy