Kampeerplaatsen Camping Anderegg

Ruime kampeerplaatsen met rust en prachtig uitzicht

Er zijn plaatsen gelegen aan het ondiepe beekje waarin kinderen en honden fijn kunnen spelen. Vanaf een aantal plaatsen aan het beekje kunt u ook nog wat van het uitzicht op het heuvelachtige landschap genieten. Graag genieten van het uitzicht maar geen nood aan een beekje dan kan u op onze uitzichtplaatsen genieten van de rust en het heuvelachtige landschap onder het genot van een lekker streekbiertje of een glaasje wijn. Gewoon op zoek naar een  mooie kampeerplaats met wat schaduw dan zijn de beschutte kampeerplaatsen een aanrader.  Voor de kleine tentjes die geen stroomvoorziening nodig hebben, hebben we vier gezellige wat kleinere plekjes met uitzicht voorzien. Op al de kampeerplaatsen is het toegelaten om 1 auto te parkeren, meerdere auto's moeten op de parking bij de ingang geparkeerd worden. Denkt u eraan dat de camping op een hoogte ligt van 535m, het is hier dus kouder 's nachts dan in het binnenland, het is aanbevolen om een goede slaapzak of wat extra dekens te voorzien.

Onze camping richt zich tot de rustzoekers, natuurliefhebbers en sportieve kampeerders. We vragen dan ook om geen luide muziek te spelen op onze camping en het tussen 22u en 7u rustig te houden.

Onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor campers tot 7.5 meter en max. 4 ton, er is een chemisch toilet voorzien maar houdt u er rekening mee dat er geen loosput is op onze camping hiervoor kan  terecht bij de camperplaats aan het busstation in Malmedy. 

We raden u aan om een onderzeil te gebruiken dat geschikt is om te kamperen en dus lucht en vochtdoorlatend is, zo voorkomt u dat u bij harde of langdurige regenval onder water komt te staan en blijf het gras mooier voor de volgende gasten.