Kampeerplaatsen Camping Anderegg

wij bieden u de volgende soorten kampeerplaatsen aan:

  • Premium kampeerplaatsen met vrij uitzicht  over de weilanden en een stroompunt.

  • Uitzichtplaatsen van hieruit kan u ook genieten van het uitzicht vanop de tweede rij, voorzien van een stroompunt.

  • kampeerplaatsen in de buurt van het beekje en aan het beekje, hier kunnen de kinderen spelen in het water en kamperen zij ook dicht bij de speeltuin en het sanitair, voorzien van een stroompunt

  • beschutte kampeerplaatsen, dit zijn gewone kampeerplaatsen met zowel zonplekjes al shaduw, vaak gescheiden van elkaar met een hegje en voorzien van een stroompunt.

  • kampeerlaatsen voor kleine tentjes zonder stroom met vrij uitzicht

Op al de kampeerplaatsen is het toegelaten om 1 auto te parkeren, meerdere auto's moeten op de parking bij de ingang geparkeerd worden.

Denkt u eraan dat de camping op een hoogte ligt van 535m, het is hier dus kouder 's nachts dan in het binnenland, het is aanbevolen om een goede slaapzak of wat extra dekens te voorzien.

Onze camping richt zich tot de natuurliefhebbers, kampeerders met honden en de sportieve kampeerders. We vragen dan ook om geen luide muziek te spelen op onze camping en het tussen 22u en 7u rustig te houden. Onze camping is niet geschikt voor grote familiegroepen, scouts en mensen die graag feesten tot in de late uurtjes.

Onze kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor mini-campers tot 6.5 meter tot 3 ton, er is een chemisch toilet voorzien maar houdt u er rekening mee dat er geen loosput is op onze camping hiervoor kan u terecht bij de camperplaats aan het busstation in Malmedy. 

We raden u aan om een onderzeil te gebruiken dat geschikt is om te kamperen en dus lucht en vochtdoorlatend is, zo voorkomt u dat u bij harde of langdurige regenval onder water komt te staan en blijf het gras mooier.