Contactgegevens:

Adres:

Camping Anderegg
Bruyères 4
4950 Waimes

België

Telefoon:  (0032)(0)80.67.93.93 bereikbaar van 9u tot 19u.  in de periode van 1 oktober 2022 tot 1 april 2023 zijn we gesloten maar kan u ons wel bereiken per mail of online een reservatie maken. 

ondernemingsnummer: BE0654.744.159

Beste Gasten:

Mogen wij u vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van ons online reserveringsysteem of het contactformulier hieronder. Omdat wij een kleine camping zijn en alles in eigen beheer met ons gezin doen is het namelijk niet altijd mogelijk om uw oproep aan te nemen vandaar de voorkeur tot een mailtje wat we spoedig zullen beantwoorden, alvast bedankt.

Op onze website vindt u een heel handige tool die volledig up to date is naar beschikbaarheid, deze vindt u hier via deze link Reserveren heeft u opmerkingen of vragen bij uw reservering dan kan u dat vermelden bij het veld opmerkingen, hier wordt zeker aandacht aan besteedt en waar nodig op geantwoord.

Denkt u er aub aan om uw emailadres correct te noteren op het contactformulier en op uw reserveringsaanvraag anders is het voor ons onmogelijk om uw mail te beantwoorden, kijk ook even uw ongewenste mailbox na want het gebeurt wel eens dat ons mailtjes hierin belanden, bedankt!

Groetjes en bedankt voor uw begrip en medewerking

Lesley en Peter

 

Reisinfo covid via volgende link: https://reopen.europa.eu/nl/map/BEL/7001 

 

Wegwijzer naar de camping:

GPS-coördinaten:

WayPoint Camping Anderegg 50°26'21.00 N en 006°07'05.97 O

 
 

Contact

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.