contactgegevens:

Adres:

Camping Anderegg
Bruyères 4
B-4950 Waimes

België

Telefoon:

(0032)(0)80.67.93.93

Tijdens de openingsperiode van 2 april 2021 tot 3 oktober 2021 vragen we u om zoveel mogelijk gebruik te maken van ons online reserveringsysteem of het contactformulier hieronder,  is dat niet mogelijk voor u dan kan u ons bereiken op Tel 0032 80679393. Omdat wij een kleine camping zijn en alles in eigen beheer met ons gezin doen is het niet altijd 7/7 mogelijk om uw oproep aan te nemen vandaar de voorkeur tot een mailtje wat we spoedig zullen beantwoorden, alvast bedankt.

Op onze website vindt u een heel handige tool die volledig up to date is naar beschikbaarheid, deze vind u hier via deze link Reserveren heeft u opmerkingen of  vragen bij uw reservering dan kan u dat vermelden bij het veld opmerkingen, hier wordt zeker aandacht aan besteedt en waar nodig op geantwoord.

Denk eraan dat u uw emailadres correct noteert op het contactformulier anders is het voor ons onmogelijk om uw mail te beantwoorden, kijk ook even uw ongewenste mailbox na want het gebeurd wel eens dat ons mailtjes hierin belanden, bedankt!

Ontvangt u van ons toch geen reactie op uw mail of geen reserveringbevestiging dan is er hoogstwaarschijnijk wat misgelopen in het mailverkeer, gelieve ons een mailtje te sturen of ons te contacteren per telefoon.

Bedankt voor uw begrip. 

Groetjes Lesley en Peter

 

 Reisinfo covid via volgende link: Re-open EU (europa.eu) 

 

Wegwijzer naar de camping:

GPS-coördinaten:

WayPoint Camping Anderegg 50°26'21.00 N en 006°07'05.97 O

Let op: door verschillende kampeerders is opgemerkt dat indien u het adres van de camping ingeeft in uw GPS, u NIET altijd hier uitkomt. Lees daarom voor vertrek aandachtig de tips bovenaan het hoofdstuk "Routebeschrijving".

 

btw-nummer:
BE0654.744.159 

 

Contact

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.