Boek uw accommodatie

Onze camping is toegankelijk voor caravans en vouwwagens inclusief dissel tot 8 meter, tenten tot 8 meter lengte inclusief spankoorden en voor campers tot maximum 7.5 meter lengte en max. 3,5 ton. ivm de stabiliteit van de kampeerplaatsen kunnen we campers van boven de 6.5 meter enkel plaatsen op de beschutte kampeerplaatsen.  

Hieronder vind u per categorie kampeerplaats de kalender met de beschikbaarheid. Let op bij het maken van een reservering kan u kiezen uit diverse betaalmethodes als eerste staat Ideal aangevinkt dit werkt enkel voor Nederland, bent u van elders kies dan voor het afronden de gewenste betaalmethode. Mocht het toch niet lukken om meteen te betalen geen probleem, de reservering is geplaatst u ontvangt u van ons nog een bevestiging met de betalingsinfo om de betaling later over te maken.

Werking reservatiekalender:

Klik op de foto van de gewenste kampeerplaats en selecteer de periode waarin u wil komen kamperen. Kan u niet verder selecteren dan wil dit zeggen dat er geen aansluitend verblijf mogelijk is op dezelfde kampeerplaats en dat u slechts tot de aangegeven periode op dezelfde plek kan blijven staan.

Ziet u in 1 vakje voor dezelfde dag een groen en rood vlak dan is de plaats die dag slechts vrij tot in de ochtend (groen linkerzijde) of pas in de namiddag vrij (groen rechterzijde). Als u meerdere plaatsen gelijktijdig nodig heeft of er niet mee inzit om te verhuizen naar een andere plek dan kan u ofwel per plaats een reservatie maken voor de gewenste periode, of ons een mailtje sturen. Als u stroom wil gebruiken moet u dit slechts 1 maal aanvinken, dat wordt automatisch berekend voor de periode dat u verblijft. Voor de honden moet u ook bij 1 hond maar 1 hond aanvinken, bij 2 honden 2x hond aanvinken, ...  Dit wordt eveneens automatisch berekend voor uw volledige verblijfsperiode.

De kalender is volledig in overeenstemming en up to date met de daadwerkelijke beschikbaarheid van dat moment.

Openingstijden van de camping: van 1 april 2023 tot 29 september 2023