Boek uw accommodatie

Onze camping is toegankelijk voor caravans en vouwwagens inclusief dissel tot 8 meter, tenten tot 8 meter  inclusief spankoorden en voor minibusjes tot 6.5 meter. 

Hieronder vind u per categorie kampeerplaats de kalender met de beschikbaarheid,  

Werking reservatiekalender:

Klik op de foto van de gewenste kampeerplaats en selecteer de periode waarin u wil komen kamperen. Kan u niet verder selecteren dan wil dit zeggen dat er geen aansluitend verblijf mogelijk is op dezelfde kampeerplaats en dat u slechts tot de aangegeven periode op dezelde plek kan blijven staan.

Ziet u in 1 vakje voor dezelfde dag een groen en rood vlak dan is de plaats die dag slechts vrij tot in de ochtend (groen linkerzijde) of pas in de namiddag vrij (groen rechterzijde). Als u meerdere plaatsen gelijktijdig nodig heeft of er niet mee inzit om te verhuizen naar een andere plek dan kan u ofwel per plaats een reservatie maken voor de gewenste periode, of ons een mailtje sturen. Als u stroom wil gebruiken moet u dit slechts 1 maal aanvinken, dat wordt automatisch berekend voor de periode dat u verblijft. Voor de honden moet u ook bij 1 hond maar 1 hond aanvinken, bij 2 honden 2x hond aanvinken,...  dit wordt eveneens automatisch berekend voor uw volledige verblijfsperiode.

De kalender is volledig in overeenstemming en up to date met de daadwerkelijke beschikbaarheid van dat moment.

Openingstijden camping 2021:
van 2 april 2021 tot 3 oktober 2021 

Aankomst: tussen 13:30 uur tot 18u30 uur (Een latere aankomst is op alle dagen mogelijk tot max. 20:30 uur. Dit uitsluitend na reservatie en afspraak met de receptie)
Vertrek tussen  8u30 en 11u

 

Reserveren voor seizoen 2022,  mogelijk vanaf 1 september 2021

Openingstijden camping 2022:
van 1 april 2022 tot 30 september 2022